UFA + Zerobag Studios

Website

Urbanfunction and Zerobag HQ are two studios carved out of 150m2 of existing mundane commercial office space. Both studios had to remain independent yet still connected. Having options for total separation and privacy within a quiet calm environment was a fundamental requirement.

By running a spine wall in opposition to the existing wall angles it allowed a hallway/entry space to open up, becoming generous and welcoming. This space is designed to be moody and create surprise on entry. Strandboard linings create a cost effective, durable solution that provide a warmth and softness against the black enveloping it. 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Urban Function Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

UFA + Zerobag Studios

Urbanfunction and Zerobag HQ are two studios carved out of 150m2 of existing mundane commercial office space. Both studios had to remain independent yet still connected. Having options for total separation and privacy within a quiet calm environment was a fundamental requirement.

By running a spine wall in opposition to the existing wall angles it allowed a hallway/entry space to open up, becoming generous and welcoming. This space is designed to be moody and create surprise on entry. Strandboard linings create a cost effective, durable solution that provide a warmth and softness against the black enveloping it. 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Urban Function Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

UFA + Zerobag Studios

Urbanfunction and Zerobag HQ are two studios carved out of 150m2 of existing mundane commercial office space. Both studios had to remain independent yet still connected. Having options for total separation and privacy within a quiet calm environment was a fundamental requirement.

By running a spine wall in opposition to the existing wall angles it allowed a hallway/entry space to open up, becoming generous and welcoming. This space is designed to be moody and create surprise on entry. Strandboard linings create a cost effective, durable solution that provide a warmth and softness against the black enveloping it. 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen