Wainui

Stunning Rural Build with massive indoor/outdoor connection to beautiful landscaping.

The owner’s requirement was for a modern home that showed off their landscaping which is their passion! The house had to fit the landscape including the existing pond. They wanted something that didn’t look like just another rural house, plenty of glass to connect to the outdoor environment and level seamless transition from indoors to out.

Orienting the house to the North West, opened up views to the pond and afternoon sun and allowed for a generous lawn to the north.

The kitchen/dining/living space (nicknamed the great room) flows out to the 15.5m long adjustable louvre covered area which has been made even more multi-functional with the addition of motorised blinds to keep out both bugs and weather.

Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Build North

Done tagging
Full screen

Wainui

Stunning Rural Build with massive indoor/outdoor connection to beautiful landscaping.

The owner’s requirement was for a modern home that showed off their landscaping which is their passion! The house had to fit the landscape including the existing pond. They wanted something that didn’t look like just another rural house, plenty of glass to connect to the outdoor environment and level seamless transition from indoors to out.

Orienting the house to the North West, opened up views to the pond and afternoon sun and allowed for a generous lawn to the north.

The kitchen/dining/living space (nicknamed the great room) flows out to the 15.5m long adjustable louvre covered area which has been made even more multi-functional with the addition of motorised blinds to keep out both bugs and weather.

Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Build North

Done tagging
Full screen

Wainui

Stunning Rural Build with massive indoor/outdoor connection to beautiful landscaping.

The owner’s requirement was for a modern home that showed off their landscaping which is their passion! The house had to fit the landscape including the existing pond. They wanted something that didn’t look like just another rural house, plenty of glass to connect to the outdoor environment and level seamless transition from indoors to out.

Orienting the house to the North West, opened up views to the pond and afternoon sun and allowed for a generous lawn to the north.

The kitchen/dining/living space (nicknamed the great room) flows out to the 15.5m long adjustable louvre covered area which has been made even more multi-functional with the addition of motorised blinds to keep out both bugs and weather.

Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen