Woodland Massage Studio - Winchester Electrical | ArchiPro

Woodland Massage Studio

The Studio is positioned in the property’s century-old gardens and offers views of wooded glades across to the neighbouring volcanic Port Hills. The space was made from timber milled from the Estate and is the first entirely new building constructed at Otahuna in some 100 years.

Contemporary in design, the Studio provides a complementary departure from the Queen Anne style of Otahuna’s celebrated 1895 homestead. Paying homage to its woodland location, the building’s exterior is clad in cedar while the interior provides a warm, welcoming refuge for clients to indulge in massage treatments by a dedicated team of therapists.

The Woodland Massage Studio was built over winter 2017 and designed by FultonRoss Architects.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Winchester Electrical