Cooks Beach House

Website

This house’s brief was to be a showhome and site office for a client who developed a new subdivision on Cooks Beach. The house was designed to open both to the south-east and north-west, for views and sun respectively. The rooms have large sliding doors in each corner that open towards these aspects. The spaces of the house are compartmentalized into separate buildings with walk-through connections for a ‘boat shed’ aesthetic. High ceilings and exposed trusses create light, airy, lofty interiors, while colours and materials were inspired by the house’s coastal location.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Show more categories!

Professionals used on this project

Show more categories!

Also from Four Walls Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Cooks Beach House

This house’s brief was to be a showhome and site office for a client who developed a new subdivision on Cooks Beach. The house was designed to open both to the south-east and north-west, for views and sun respectively. The rooms have large sliding doors in each corner that open towards these aspects. The spaces of the house are compartmentalized into separate buildings with walk-through connections for a ‘boat shed’ aesthetic. High ceilings and exposed trusses create light, airy, lofty interiors, while colours and materials were inspired by the house’s coastal location.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Show more categories!

Professionals used on this project

Show more categories!

Also from Four Walls Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Cooks Beach House

This house’s brief was to be a showhome and site office for a client who developed a new subdivision on Cooks Beach. The house was designed to open both to the south-east and north-west, for views and sun respectively. The rooms have large sliding doors in each corner that open towards these aspects. The spaces of the house are compartmentalized into separate buildings with walk-through connections for a ‘boat shed’ aesthetic. High ceilings and exposed trusses create light, airy, lofty interiors, while colours and materials were inspired by the house’s coastal location.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
Done tagging
Full screen