Deloitte Dunedin - CUSTANCE | ArchiPro

Deloitte Dunedin

Deloitte Dunedin sought to consolidate from two floors to one, improve amenities and maintain same staff numbers. Their tight knit culture is reflected in the new layout, where office hierarchy is minimised with a central open plan work space and transparent office pods. A previously isolated reception is now at the heart of the space and panoramic views of the city are enjoyed throughout. 

Upon entry, a green logo wall guides guests to a circular reception hub surrounded by boardrooms, meeting rooms and a cafe. Large sliding doors allow the whole space to be opened up for events or closed for desired functions. Skylights and light features highlight a simple and direct circulation, while clear site lines are carried throughout the office. A play of transparency through vertical elements provide both openness and privacy. A modern approach to timeless detailing and materials of stone, wood and brass echo the classic architecture of Dunedin while green accents add a natural softness and vibrance.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
Lift lobby and green logo wall
View from reception to lift lobby
Reception
View from waiting area to cafe
Cafe - kitchen & bar amenities within dark acoustic wall
Cafe
Conference Room - closed operable wall
Conference Rooms - opened operable wall
Open office - bespoke office pods and breakout area
Open office - central desking space
Detail - brass mesh reception desk screen
Detail - bespoke linear acoustic/steel cladding of dark wall
Detail - bathroom entry
Detail - bespoke acoustic ceiling tile
Detail - brass pole screen and acoustic dark wall

Professionals used on this project

All
Projects
Products
Professionals
Articles

Deloitte Dunedin sought to consolidate from two floors to one, improve amenities and maintain same staff numbers. Their tight knit culture is reflected in the new layout, where office hierarchy is minimised with a central open plan work space and transparent office pods. A previously isolated reception is now at the heart of the space and panoramic views of the city are enjoyed throughout. 

Upon entry, a green logo wall guides guests to a circular reception hub surrounded by boardrooms, meeting rooms and a cafe. Large sliding doors allow the whole space to be opened up for events or closed for desired functions. Skylights and light features highlight a simple and direct circulation, while clear site lines are carried throughout the office. A play of transparency through vertical elements provide both openness and privacy. A modern approach to timeless detailing and materials of stone, wood and brass echo the classic architecture of Dunedin while green accents add a natural softness and vibrance.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
Lift lobby and green logo wall
View from reception to lift lobby
Reception
View from waiting area to cafe
Cafe - kitchen & bar amenities within dark acoustic wall
Cafe
Conference Room - closed operable wall
Conference Rooms - opened operable wall
Open office - bespoke office pods and breakout area
Open office - central desking space
Detail - brass mesh reception desk screen
Detail - bespoke linear acoustic/steel cladding of dark wall
Detail - bathroom entry
Detail - bespoke acoustic ceiling tile
Detail - brass pole screen and acoustic dark wall

Professionals used on this project

All
Projects
Products
Professionals
Articles

Deloitte Dunedin sought to consolidate from two floors to one, improve amenities and maintain same staff numbers. Their tight knit culture is reflected in the new layout, where office hierarchy is minimised with a central open plan work space and transparent office pods. A previously isolated reception is now at the heart of the space and panoramic views of the city are enjoyed throughout. 

Upon entry, a green logo wall guides guests to a circular reception hub surrounded by boardrooms, meeting rooms and a cafe. Large sliding doors allow the whole space to be opened up for events or closed for desired functions. Skylights and light features highlight a simple and direct circulation, while clear site lines are carried throughout the office. A play of transparency through vertical elements provide both openness and privacy. A modern approach to timeless detailing and materials of stone, wood and brass echo the classic architecture of Dunedin while green accents add a natural softness and vibrance.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
Lift lobby and green logo wall
View from reception to lift lobby
Reception
View from waiting area to cafe
Cafe - kitchen & bar amenities within dark acoustic wall
Cafe
Conference Room - closed operable wall
Conference Rooms - opened operable wall
Open office - bespoke office pods and breakout area
Open office - central desking space
Detail - brass mesh reception desk screen
Detail - bespoke linear acoustic/steel cladding of dark wall
Detail - bathroom entry
Detail - bespoke acoustic ceiling tile
Detail - brass pole screen and acoustic dark wall

Professionals used on this project