Four Walls Cooks Beach - Cove Construction | ArchiPro

Four Walls Cooks Beach

This house was designed to be a showhome and site office for a client who is developed a new subdivision on Cooks Beach. The house was designed to open both to the south-east and north-west, for views and sun respectively. The rooms have large sliding doors in each corner that open towards these aspects. The spaces of the house are compartmentalized into separate buildings with walk-through connections.

Photography - Mark Scowen

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

All
Projects
Products
Professionals
Articles

This house was designed to be a showhome and site office for a client who is developed a new subdivision on Cooks Beach. The house was designed to open both to the south-east and north-west, for views and sun respectively. The rooms have large sliding doors in each corner that open towards these aspects. The spaces of the house are compartmentalized into separate buildings with walk-through connections.

Photography - Mark Scowen

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

All
Projects
Products
Professionals
Articles

This house was designed to be a showhome and site office for a client who is developed a new subdivision on Cooks Beach. The house was designed to open both to the south-east and north-west, for views and sun respectively. The rooms have large sliding doors in each corner that open towards these aspects. The spaces of the house are compartmentalized into separate buildings with walk-through connections.

Photography - Mark Scowen

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details