GBCC - AW Architects | ArchiPro

GBCC

Website

The vision for the Governors Bay Community Centre called to integrate the ideas and aspirations of the community from the outset, fostering pride of place and sense of community ownership over the project.

The building is split into two forms, the Community Centre proper, and an external WC block that doubles as a public facility to service the large number of walkers that begin a coastal trail from the Governors Bay Wharf. These two main forms are connected via a polycarbonate canopy that extends to the street and creates a sense of entrance and arrival.

The single-pitch roof extends out at an angle from the southern and northern walls creating covered decks at each end and the external material palette consists of black vertical ribbed colour steel cladding, white fibre cement board and natural horizontal cedar weatherboards.

Integrate the ideas and aspirations of the community from the outset to foster a pride of place and sense of community ownership over the project. (

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from AW Architects

Done tagging
All
Projects
Products
Professionals
Articles

GBCC

The vision for the Governors Bay Community Centre called to integrate the ideas and aspirations of the community from the outset, fostering pride of place and sense of community ownership over the project.

The building is split into two forms, the Community Centre proper, and an external WC block that doubles as a public facility to service the large number of walkers that begin a coastal trail from the Governors Bay Wharf. These two main forms are connected via a polycarbonate canopy that extends to the street and creates a sense of entrance and arrival.

The single-pitch roof extends out at an angle from the southern and northern walls creating covered decks at each end and the external material palette consists of black vertical ribbed colour steel cladding, white fibre cement board and natural horizontal cedar weatherboards.

Integrate the ideas and aspirations of the community from the outset to foster a pride of place and sense of community ownership over the project. (

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from AW Architects

Done tagging
All
Projects
Products
Professionals
Articles

GBCC

The vision for the Governors Bay Community Centre called to integrate the ideas and aspirations of the community from the outset, fostering pride of place and sense of community ownership over the project.

The building is split into two forms, the Community Centre proper, and an external WC block that doubles as a public facility to service the large number of walkers that begin a coastal trail from the Governors Bay Wharf. These two main forms are connected via a polycarbonate canopy that extends to the street and creates a sense of entrance and arrival.

The single-pitch roof extends out at an angle from the southern and northern walls creating covered decks at each end and the external material palette consists of black vertical ribbed colour steel cladding, white fibre cement board and natural horizontal cedar weatherboards.

Integrate the ideas and aspirations of the community from the outset to foster a pride of place and sense of community ownership over the project. (

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging