Kojo - Surry Hills - Keedah | ArchiPro

Kojo - Surry Hills

Office Fit-Out

Keedah were responsible for all custom joinery design and installation for the project.

KOJO required custom designed and built areas for various purposes to reflect the wide array of services and professions they house under their Surry Hills roof. These areas were divided by vertical climbing joinery and glass panelling reflective of the original warehouse that is indicative of the Riley Street area’s aesthetic and ambience.

The open shelves, panelling, bench tops and work tables were finished in black and drifted oak which was complimented by sheaths of natural light and elegant pendants.

Photography by Dan Gosse

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project