Lincoln Street Home

Website

This home was a high-quality detail build where no expense was spared.  Omega Construction removed all of the internal walls and strengthened the home with structural steel beams to create a large open plan living space which extends the length of the structure.  Only the highest quality fittings were used and the home is fully automated.   Extensive use of louvres directs the natural lighting.  Omega Construction's work in transforming this property resulted in a phenomenal, award-winning refurbishment.

This architecturally remodelled home has been extensively re-clad and refurbished using a palette of quality materials and excellence in the detail of its construction to give cohesion to the whole.   

A glazed entrance gallery serves three downstairs bedrooms. Sliders offer the first connection to outdoor living. The bathroom employs interesting architectural angles. Timber stairs add a natural edge amid soft grey and white.

Upstairs is devoted to open-plan living with easy flow to generous alfresco living, including a built-in barbecue. The kitchen is a custom-designed showpiece. Its bespoke island bench borrows material from the feature front door.

The master bedroom’s walk-through wardrobe takes its cue from the wood-grain kitchen joinery. The tiled ensuite features a modern bath/shower combo.

The pinnacle of this design is the glazed office mezzanine nestled into the home’s apex, which is skewered superbly by a black steel beam.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Omega Construction

Done tagging
Full screen

Lincoln Street Home

This home was a high-quality detail build where no expense was spared.  Omega Construction removed all of the internal walls and strengthened the home with structural steel beams to create a large open plan living space which extends the length of the structure.  Only the highest quality fittings were used and the home is fully automated.   Extensive use of louvres directs the natural lighting.  Omega Construction's work in transforming this property resulted in a phenomenal, award-winning refurbishment.

This architecturally remodelled home has been extensively re-clad and refurbished using a palette of quality materials and excellence in the detail of its construction to give cohesion to the whole.   

A glazed entrance gallery serves three downstairs bedrooms. Sliders offer the first connection to outdoor living. The bathroom employs interesting architectural angles. Timber stairs add a natural edge amid soft grey and white.

Upstairs is devoted to open-plan living with easy flow to generous alfresco living, including a built-in barbecue. The kitchen is a custom-designed showpiece. Its bespoke island bench borrows material from the feature front door.

The master bedroom’s walk-through wardrobe takes its cue from the wood-grain kitchen joinery. The tiled ensuite features a modern bath/shower combo.

The pinnacle of this design is the glazed office mezzanine nestled into the home’s apex, which is skewered superbly by a black steel beam.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Omega Construction

Done tagging
Full screen

Lincoln Street Home

This home was a high-quality detail build where no expense was spared.  Omega Construction removed all of the internal walls and strengthened the home with structural steel beams to create a large open plan living space which extends the length of the structure.  Only the highest quality fittings were used and the home is fully automated.   Extensive use of louvres directs the natural lighting.  Omega Construction's work in transforming this property resulted in a phenomenal, award-winning refurbishment.

This architecturally remodelled home has been extensively re-clad and refurbished using a palette of quality materials and excellence in the detail of its construction to give cohesion to the whole.   

A glazed entrance gallery serves three downstairs bedrooms. Sliders offer the first connection to outdoor living. The bathroom employs interesting architectural angles. Timber stairs add a natural edge amid soft grey and white.

Upstairs is devoted to open-plan living with easy flow to generous alfresco living, including a built-in barbecue. The kitchen is a custom-designed showpiece. Its bespoke island bench borrows material from the feature front door.

The master bedroom’s walk-through wardrobe takes its cue from the wood-grain kitchen joinery. The tiled ensuite features a modern bath/shower combo.

The pinnacle of this design is the glazed office mezzanine nestled into the home’s apex, which is skewered superbly by a black steel beam.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen