Modern Executive Kitchen

Website

We created this stunning modern kitchen for a beautiful family of four who love to entertain! Their previous kitchen was difficult to access (with constant collisions if there was more than one person in the kitchen!). Our talented designer Elizabeth moved the scullery door from the centre of the kitchen to the outside wall to improve the flow of traffic in the kitchen. This enabled us to create more bench space on either side of the freestanding oven and add some much needed storage space. We increased the height of the kitchen to maximise the usable space, and built a bulkhead with scotia to highlight a more thoughtful looking space. We even added a special entertainment cupboard in the scullery for the family to store extra glasses, drinks and a charging station!

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Kitchen Mania

Done tagging
Full screen

Modern Executive Kitchen

We created this stunning modern kitchen for a beautiful family of four who love to entertain! Their previous kitchen was difficult to access (with constant collisions if there was more than one person in the kitchen!). Our talented designer Elizabeth moved the scullery door from the centre of the kitchen to the outside wall to improve the flow of traffic in the kitchen. This enabled us to create more bench space on either side of the freestanding oven and add some much needed storage space. We increased the height of the kitchen to maximise the usable space, and built a bulkhead with scotia to highlight a more thoughtful looking space. We even added a special entertainment cupboard in the scullery for the family to store extra glasses, drinks and a charging station!

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Kitchen Mania

Done tagging
Full screen

Modern Executive Kitchen

We created this stunning modern kitchen for a beautiful family of four who love to entertain! Their previous kitchen was difficult to access (with constant collisions if there was more than one person in the kitchen!). Our talented designer Elizabeth moved the scullery door from the centre of the kitchen to the outside wall to improve the flow of traffic in the kitchen. This enabled us to create more bench space on either side of the freestanding oven and add some much needed storage space. We increased the height of the kitchen to maximise the usable space, and built a bulkhead with scotia to highlight a more thoughtful looking space. We even added a special entertainment cupboard in the scullery for the family to store extra glasses, drinks and a charging station!

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen