Orkney Road House

Website

Architect : Creative Space
Builder : Todd Grey
Photographer : Amanda Aitken

The Orkney Road property was an exciting project. Originally constructed in 1965, the existing building was cold, the floor plan provided little continuity and there was no indoor/outdoor flow, so I had a huge spectrum for creative thinking. The client wanted a sleek, pared back look – this leant itself perfectly to a neutral palette, with lots of clean lines and highly functional spaces. We reconfigured the floor plan, installed designer lighting pieces and added stunning Ceaserstone benchtops as well as custom oak cabinetry. This transformed the property into a family friendly home with an uber modern vibe. 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Show more categories!

Professionals used on this project

Also from Kathrine McDonald Design

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Orkney Road House

Architect : Creative Space
Builder : Todd Grey
Photographer : Amanda Aitken

The Orkney Road property was an exciting project. Originally constructed in 1965, the existing building was cold, the floor plan provided little continuity and there was no indoor/outdoor flow, so I had a huge spectrum for creative thinking. The client wanted a sleek, pared back look – this leant itself perfectly to a neutral palette, with lots of clean lines and highly functional spaces. We reconfigured the floor plan, installed designer lighting pieces and added stunning Ceaserstone benchtops as well as custom oak cabinetry. This transformed the property into a family friendly home with an uber modern vibe. 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Show more categories!

Professionals used on this project

Also from Kathrine McDonald Design

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Orkney Road House

Architect : Creative Space
Builder : Todd Grey
Photographer : Amanda Aitken

The Orkney Road property was an exciting project. Originally constructed in 1965, the existing building was cold, the floor plan provided little continuity and there was no indoor/outdoor flow, so I had a huge spectrum for creative thinking. The client wanted a sleek, pared back look – this leant itself perfectly to a neutral palette, with lots of clean lines and highly functional spaces. We reconfigured the floor plan, installed designer lighting pieces and added stunning Ceaserstone benchtops as well as custom oak cabinetry. This transformed the property into a family friendly home with an uber modern vibe. 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
Done tagging
Full screen