Selwyn Village Residents Lounge - Alpha Construction Services | ArchiPro

Selwyn Village Residents Lounge

Website

We had the pleasure of renovating the residents’ lounge at the Selwyn Foundation in Maunu, Whangarei. The formerly stuffy, outdated and dull lounge is now fresh, bright, and roomy. It has become the perfect space for residents to spend time relaxing with a book, watching tv, or just enjoying each other’s company.   

Project description:   Consisted of adjusting the design and arrangement of the residents' lounge at a retirement home, adding a feature wall of stone and a fireplace, and finishing works.
Date of commencement:   March 2018  
Completion date:   April 2018

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Alpha Construction Services

Done tagging
All
Projects
Products
Professionals
Articles

Selwyn Village Residents Lounge

We had the pleasure of renovating the residents’ lounge at the Selwyn Foundation in Maunu, Whangarei. The formerly stuffy, outdated and dull lounge is now fresh, bright, and roomy. It has become the perfect space for residents to spend time relaxing with a book, watching tv, or just enjoying each other’s company.   

Project description:   Consisted of adjusting the design and arrangement of the residents' lounge at a retirement home, adding a feature wall of stone and a fireplace, and finishing works.
Date of commencement:   March 2018  
Completion date:   April 2018

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Alpha Construction Services

Done tagging
All
Projects
Products
Professionals
Articles

Selwyn Village Residents Lounge

We had the pleasure of renovating the residents’ lounge at the Selwyn Foundation in Maunu, Whangarei. The formerly stuffy, outdated and dull lounge is now fresh, bright, and roomy. It has become the perfect space for residents to spend time relaxing with a book, watching tv, or just enjoying each other’s company.   

Project description:   Consisted of adjusting the design and arrangement of the residents' lounge at a retirement home, adding a feature wall of stone and a fireplace, and finishing works.
Date of commencement:   March 2018  
Completion date:   April 2018

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging