Space on Crummer

Website

Located in a commercial section of Grey Lynn, Space on Crummer was designed to stand apart from its neighbours through use of a striking green street frontage.

The owners wanted to take advantage of the site’s position along a bee route to incorporate native planting and flowers into the living facade.

Inside the courtyard itself, a flexible sheltered space for entertaining and hosting takes advantage of the shade provided by the generous greenery and the pared back material palette represents an homage to the site’s commercial roots, whilst allowing the plants to provide an ever evolving palette of colours.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from EA Designer

Done tagging
Full screen

Space on Crummer

Located in a commercial section of Grey Lynn, Space on Crummer was designed to stand apart from its neighbours through use of a striking green street frontage.

The owners wanted to take advantage of the site’s position along a bee route to incorporate native planting and flowers into the living facade.

Inside the courtyard itself, a flexible sheltered space for entertaining and hosting takes advantage of the shade provided by the generous greenery and the pared back material palette represents an homage to the site’s commercial roots, whilst allowing the plants to provide an ever evolving palette of colours.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from EA Designer

Done tagging
Full screen

Space on Crummer

Located in a commercial section of Grey Lynn, Space on Crummer was designed to stand apart from its neighbours through use of a striking green street frontage.

The owners wanted to take advantage of the site’s position along a bee route to incorporate native planting and flowers into the living facade.

Inside the courtyard itself, a flexible sheltered space for entertaining and hosting takes advantage of the shade provided by the generous greenery and the pared back material palette represents an homage to the site’s commercial roots, whilst allowing the plants to provide an ever evolving palette of colours.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen