Auckland City, Chancery Office

Website

The bones of this space attracted my client - who took a risk on a tired space when he saw the potential to recreate a unique workspace. The fit out involved a large amount of demolition and repairs to the second floor space in a tight downtown location.

Previously a hairdressing training facility, the spaces were rearranged to suit two sound proofed offices and boardroom, a large breakout space under the existing skylight. A new kitchen area looks over the busy Chancery plaza, flooded with natural light.

Glassed partitions were designed with french doors to give the users flexibility in opening or closing down their offices as privacy demanded.

New LED lighting throughout kept the spaces clean and simple. The natural warmth of the new timber floors paired with a plush green carpet went well with the owners collection of mid-century furniture.

Completed 2017

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Pinfold Architects

Done tagging
Full screen

Auckland City, Chancery Office

The bones of this space attracted my client - who took a risk on a tired space when he saw the potential to recreate a unique workspace. The fit out involved a large amount of demolition and repairs to the second floor space in a tight downtown location.

Previously a hairdressing training facility, the spaces were rearranged to suit two sound proofed offices and boardroom, a large breakout space under the existing skylight. A new kitchen area looks over the busy Chancery plaza, flooded with natural light.

Glassed partitions were designed with french doors to give the users flexibility in opening or closing down their offices as privacy demanded.

New LED lighting throughout kept the spaces clean and simple. The natural warmth of the new timber floors paired with a plush green carpet went well with the owners collection of mid-century furniture.

Completed 2017

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Pinfold Architects

Done tagging
Full screen

Auckland City, Chancery Office

The bones of this space attracted my client - who took a risk on a tired space when he saw the potential to recreate a unique workspace. The fit out involved a large amount of demolition and repairs to the second floor space in a tight downtown location.

Previously a hairdressing training facility, the spaces were rearranged to suit two sound proofed offices and boardroom, a large breakout space under the existing skylight. A new kitchen area looks over the busy Chancery plaza, flooded with natural light.

Glassed partitions were designed with french doors to give the users flexibility in opening or closing down their offices as privacy demanded.

New LED lighting throughout kept the spaces clean and simple. The natural warmth of the new timber floors paired with a plush green carpet went well with the owners collection of mid-century furniture.

Completed 2017

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen