Avery Robinson

Website

Avery Robinson Ltd was formed in 1997 when two friends-turned business partners, decided to chase down the license to import and distribute Dyson vacuum cleaners in New Zealand. They focus solely on the Dyson brand and have experienced significant growth and success in the New Zealand market.

A new location that included office space as well as a large warehouse, the client wanted to overhaul the current space with a full refurbishment / redesign whilst incorporating some basic structural upgrades. The aim of the design was to ceate a soothing earthy feel using mostly neutral tones with feature colours that would complement the furniture.  

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Gaze Commercial

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Avery Robinson

Avery Robinson Ltd was formed in 1997 when two friends-turned business partners, decided to chase down the license to import and distribute Dyson vacuum cleaners in New Zealand. They focus solely on the Dyson brand and have experienced significant growth and success in the New Zealand market.

A new location that included office space as well as a large warehouse, the client wanted to overhaul the current space with a full refurbishment / redesign whilst incorporating some basic structural upgrades. The aim of the design was to ceate a soothing earthy feel using mostly neutral tones with feature colours that would complement the furniture.  

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Gaze Commercial

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Avery Robinson

Avery Robinson Ltd was formed in 1997 when two friends-turned business partners, decided to chase down the license to import and distribute Dyson vacuum cleaners in New Zealand. They focus solely on the Dyson brand and have experienced significant growth and success in the New Zealand market.

A new location that included office space as well as a large warehouse, the client wanted to overhaul the current space with a full refurbishment / redesign whilst incorporating some basic structural upgrades. The aim of the design was to ceate a soothing earthy feel using mostly neutral tones with feature colours that would complement the furniture.  

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen