Grant Thornton

Website

The Grant Thornton team was seeking a prominent location within the Christchurch CBD. After locating a site, an open plan workspace was designed to ensure the team get to enjoy the river view. Additionally, a special front of house look was designed, as the client did not want their office to portray the look of a typical accountancy firm. Additionally, the smart use of exterior signage was a branding bonus for the company after they had to leave the Grant Thornton Building in Cathedral Square due to the 2011 Christchurch earthquakes.

Details

Location: Christchurch CBD

Scope

Architectural Design

Project and Cost Management

Procurement

Size: 530sqm

Sector: Corporate office

Delivered: 2018

"The design process was excellent- we felt fully involved and trusted Siavash's input completely. Kerry and Michael were both a "safe pair of hands" - ample communication, quick decisions, easily accessible. We were kept in the loop at all times" - Don Mackenzie (Partner, Tax)   

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Gaze Commercial

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Grant Thornton

The Grant Thornton team was seeking a prominent location within the Christchurch CBD. After locating a site, an open plan workspace was designed to ensure the team get to enjoy the river view. Additionally, a special front of house look was designed, as the client did not want their office to portray the look of a typical accountancy firm. Additionally, the smart use of exterior signage was a branding bonus for the company after they had to leave the Grant Thornton Building in Cathedral Square due to the 2011 Christchurch earthquakes.

Details

Location: Christchurch CBD

Scope

Architectural Design

Project and Cost Management

Procurement

Size: 530sqm

Sector: Corporate office

Delivered: 2018

"The design process was excellent- we felt fully involved and trusted Siavash's input completely. Kerry and Michael were both a "safe pair of hands" - ample communication, quick decisions, easily accessible. We were kept in the loop at all times" - Don Mackenzie (Partner, Tax)   

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Gaze Commercial

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Grant Thornton

The Grant Thornton team was seeking a prominent location within the Christchurch CBD. After locating a site, an open plan workspace was designed to ensure the team get to enjoy the river view. Additionally, a special front of house look was designed, as the client did not want their office to portray the look of a typical accountancy firm. Additionally, the smart use of exterior signage was a branding bonus for the company after they had to leave the Grant Thornton Building in Cathedral Square due to the 2011 Christchurch earthquakes.

Details

Location: Christchurch CBD

Scope

Architectural Design

Project and Cost Management

Procurement

Size: 530sqm

Sector: Corporate office

Delivered: 2018

"The design process was excellent- we felt fully involved and trusted Siavash's input completely. Kerry and Michael were both a "safe pair of hands" - ample communication, quick decisions, easily accessible. We were kept in the loop at all times" - Don Mackenzie (Partner, Tax)   

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen