Brown Residence - King & Co | ArchiPro

Brown Residence

In an established part of Hamilton is a beautiful stately home for the Brown family.

It was apparent from our initial meeting that our joinery would be a statement piece within this lovely renovation. We worked closely with our client to consider every detail and design she had in mind.

The detail in the lacquered doors, the addition of open space with floating shelves, the practical central rolling wooden bench and the flow of the kitchen make this space wonderful to work in.

The Clients have appointed lighting well in the ceiling and breakfast bar areas. What ever the time of day, you can decide the level of lighting you prefer.

The finishing touches to the large lounge & kitchen areas are the floating shelves and storage around the TV wall. They complete a beautiful and tasteful renovation.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project