Calypso Place

Website

Outlast Builders completed this project in partnership with Coastline Residential in mid-late 2015.

 

Originally clad with Monolithic plaster, coupled with poor eave width meant this property suffered from water ingress and eventually a deterioration of the framing members.

 

This resulted in complete removal of the cladding system, and a substantial amount of remediation before the renovation works started.

 

Existing joinery was replaced with new and upgraded double glazed joinery, additions to the kitchen/dining were made and significant amount of interior renovations were completed including complete renovations of 3 bathrooms, laundry and bedrooms.

 

Reclad in a 187mm pine weatherboard, this property also recieved brand new floating decks over the garage to maximise the views and useable area.

 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Outlast Builders

Done tagging
Full screen

Calypso Place

Outlast Builders completed this project in partnership with Coastline Residential in mid-late 2015.

 

Originally clad with Monolithic plaster, coupled with poor eave width meant this property suffered from water ingress and eventually a deterioration of the framing members.

 

This resulted in complete removal of the cladding system, and a substantial amount of remediation before the renovation works started.

 

Existing joinery was replaced with new and upgraded double glazed joinery, additions to the kitchen/dining were made and significant amount of interior renovations were completed including complete renovations of 3 bathrooms, laundry and bedrooms.

 

Reclad in a 187mm pine weatherboard, this property also recieved brand new floating decks over the garage to maximise the views and useable area.

 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Outlast Builders

Done tagging
Full screen

Calypso Place

Outlast Builders completed this project in partnership with Coastline Residential in mid-late 2015.

 

Originally clad with Monolithic plaster, coupled with poor eave width meant this property suffered from water ingress and eventually a deterioration of the framing members.

 

This resulted in complete removal of the cladding system, and a substantial amount of remediation before the renovation works started.

 

Existing joinery was replaced with new and upgraded double glazed joinery, additions to the kitchen/dining were made and significant amount of interior renovations were completed including complete renovations of 3 bathrooms, laundry and bedrooms.

 

Reclad in a 187mm pine weatherboard, this property also recieved brand new floating decks over the garage to maximise the views and useable area.

 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen