Fendalton House Alteration

Website

2018, Christchurch  

This post earthquake renovation has been designed to shift the focus of the home from formally arranged separate living rooms, to more adaptable and interconnected ‘zones’. The addition of a bold operable verandah connects all three living areas together, and expands the threshold between inside and out.

A highly glazed pool pavilion and open air tennis pavilion form new areas for gathering, and encourage enjoyment of an expansive established garden without adding bulk to the existing home. 

Photography credit: Sam Fastier

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from +MAP Architects

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Fendalton House Alteration

2018, Christchurch  

This post earthquake renovation has been designed to shift the focus of the home from formally arranged separate living rooms, to more adaptable and interconnected ‘zones’. The addition of a bold operable verandah connects all three living areas together, and expands the threshold between inside and out.

A highly glazed pool pavilion and open air tennis pavilion form new areas for gathering, and encourage enjoyment of an expansive established garden without adding bulk to the existing home. 

Photography credit: Sam Fastier

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from +MAP Architects

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Fendalton House Alteration

2018, Christchurch  

This post earthquake renovation has been designed to shift the focus of the home from formally arranged separate living rooms, to more adaptable and interconnected ‘zones’. The addition of a bold operable verandah connects all three living areas together, and expands the threshold between inside and out.

A highly glazed pool pavilion and open air tennis pavilion form new areas for gathering, and encourage enjoyment of an expansive established garden without adding bulk to the existing home. 

Photography credit: Sam Fastier

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen