Kesteven

Website

This renovation required a re-integration of an existing unsightly block wall into the overall outdoor living space. The solution was to divide the space into two living areas and place a bespoke shade structure over the new spa pool. This simple addition and rearrangement of the space created a dramatic transformation and improved outdoor living for the client.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Alexander McClew Landscape Design

Done tagging
Full screen

Kesteven

This renovation required a re-integration of an existing unsightly block wall into the overall outdoor living space. The solution was to divide the space into two living areas and place a bespoke shade structure over the new spa pool. This simple addition and rearrangement of the space created a dramatic transformation and improved outdoor living for the client.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Alexander McClew Landscape Design

Done tagging
Full screen

Kesteven

This renovation required a re-integration of an existing unsightly block wall into the overall outdoor living space. The solution was to divide the space into two living areas and place a bespoke shade structure over the new spa pool. This simple addition and rearrangement of the space created a dramatic transformation and improved outdoor living for the client.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen