KumuKumu

Website

310 square metre gross floor area 

Zone: Mixed Housing Suburban 

A vacant lot in new subdivision, well positioned on the corner of a quiet cul de sac sitting toward the top of the hill affording an attractive outlook over the houses and coast beyond. 

The brief centred around family and use of house between various family members 

The resulting design is a 2 story split level home positioned to maximise coastal views with adjoining decks at mid and upper level. One of these decks nestles between an L shaped building form to provide a private sunny outdoor living area. A central stairwell cuts through the centre of the plan allowing additional light to filter into the basement level. The master suite perches at the upper most level. Also features a 2 way gas fire and Flushmount garage door. 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from GNR Studio

Done tagging
Full screen

KumuKumu

310 square metre gross floor area 

Zone: Mixed Housing Suburban 

A vacant lot in new subdivision, well positioned on the corner of a quiet cul de sac sitting toward the top of the hill affording an attractive outlook over the houses and coast beyond. 

The brief centred around family and use of house between various family members 

The resulting design is a 2 story split level home positioned to maximise coastal views with adjoining decks at mid and upper level. One of these decks nestles between an L shaped building form to provide a private sunny outdoor living area. A central stairwell cuts through the centre of the plan allowing additional light to filter into the basement level. The master suite perches at the upper most level. Also features a 2 way gas fire and Flushmount garage door. 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from GNR Studio

Done tagging
Full screen

KumuKumu

310 square metre gross floor area 

Zone: Mixed Housing Suburban 

A vacant lot in new subdivision, well positioned on the corner of a quiet cul de sac sitting toward the top of the hill affording an attractive outlook over the houses and coast beyond. 

The brief centred around family and use of house between various family members 

The resulting design is a 2 story split level home positioned to maximise coastal views with adjoining decks at mid and upper level. One of these decks nestles between an L shaped building form to provide a private sunny outdoor living area. A central stairwell cuts through the centre of the plan allowing additional light to filter into the basement level. The master suite perches at the upper most level. Also features a 2 way gas fire and Flushmount garage door. 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen