St Heliers house - HEWE architectural cabinetry | ArchiPro

St Heliers house

When we were looking to create the vision for this home, its location close to the city with its shipping port and close to a stunning beach on the Waitemata harbour were inspiring us.  Corten steel on the kitchen splashback and display shelf is used to make large ships last in the rough ocean environment.  The concrete promenade along the beach front was inspiring to use concrete elements for the benchtops and planks of driftwood on the beach with the colour scheme.

This kitchen is an entertainers dream. Your guests can relax on the stools around the island refilling their glasses from drinks resting on ice. While the chef prepares the meal.

Design: Gunnar Friese

Photography: Jamie Cobel

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project