Stokes Valley Community Hub

Website

Following direct engagement by Hutt City Council to undertake an options analysis for a new Community Hub in Stokes Valley, a preferred scheme was identified. DGSE then became part of the Hawkins construction team to deliver this project.

The new Hub is located on the site of the original Community Centre. The new facility contains a two-level Library, exhibition gallery, multi-use community spaces and staff accommodation. Washed with natural light and vibrant colour, the project has been embraced by the local community to inject vitality and life into the immediate commercial heart of Stokes Valley and beyond.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Designgroup Stapleton Elliott

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Stokes Valley Community Hub

Following direct engagement by Hutt City Council to undertake an options analysis for a new Community Hub in Stokes Valley, a preferred scheme was identified. DGSE then became part of the Hawkins construction team to deliver this project.

The new Hub is located on the site of the original Community Centre. The new facility contains a two-level Library, exhibition gallery, multi-use community spaces and staff accommodation. Washed with natural light and vibrant colour, the project has been embraced by the local community to inject vitality and life into the immediate commercial heart of Stokes Valley and beyond.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Designgroup Stapleton Elliott

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Stokes Valley Community Hub

Following direct engagement by Hutt City Council to undertake an options analysis for a new Community Hub in Stokes Valley, a preferred scheme was identified. DGSE then became part of the Hawkins construction team to deliver this project.

The new Hub is located on the site of the original Community Centre. The new facility contains a two-level Library, exhibition gallery, multi-use community spaces and staff accommodation. Washed with natural light and vibrant colour, the project has been embraced by the local community to inject vitality and life into the immediate commercial heart of Stokes Valley and beyond.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen