Vineyard Residence, The Landing - Locarno Louvres | ArchiPro

Vineyard Residence, The Landing

The louvred roof floats above the timber clad walls that enclose the courtyard creating a sheltered retreat off the kitchen/dining rooms of this unique home.

 

Louvre profile:              LOCARNO RL200

Finish:                           Duratec Matt Ironsand

Architect:                     Nat Cheshire, Cheshire Architects

Interiors:                       Lucas Design Associates, Seattle

Structural Frame:         Steel 230PFC frame by Fell Engineering

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
Louvered pergola with views to the vineyards beyond
The clean lines of the RL200 work with the PFC frame
The local stone walls anchor the house to its site
Filtered light floods the sheltered outdoor courtyard

Products in this project

Professionals used on this project