Visitors Centre, Lund - Ambro Metals | ArchiPro

Visitors Centre, Lund

Aurubis - Nordic Royal

Architect Carmen Izquierdo’s design, developed from a competition-winning entry, is centred on a thoroughly contemporary brass and glass intervention winding its way between several old buildings, binding them to the complete scheme. The street frontage to Kyrkogatan incorporates a brass canopy, simply continuing the roof plane of the adjacent building, with an entry forecourt below. The building continues back to Kungsgatan, then extends towards the cathedral with an expressive form – the auditorium – terminating with a funnel window, symbolically reaching up towards the historic towers.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

All
Projects
Products
Professionals
Articles

Aurubis - Nordic Royal

Architect Carmen Izquierdo’s design, developed from a competition-winning entry, is centred on a thoroughly contemporary brass and glass intervention winding its way between several old buildings, binding them to the complete scheme. The street frontage to Kyrkogatan incorporates a brass canopy, simply continuing the roof plane of the adjacent building, with an entry forecourt below. The building continues back to Kungsgatan, then extends towards the cathedral with an expressive form – the auditorium – terminating with a funnel window, symbolically reaching up towards the historic towers.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

All
Projects
Products
Professionals
Articles

Aurubis - Nordic Royal

Architect Carmen Izquierdo’s design, developed from a competition-winning entry, is centred on a thoroughly contemporary brass and glass intervention winding its way between several old buildings, binding them to the complete scheme. The street frontage to Kyrkogatan incorporates a brass canopy, simply continuing the roof plane of the adjacent building, with an entry forecourt below. The building continues back to Kungsgatan, then extends towards the cathedral with an expressive form – the auditorium – terminating with a funnel window, symbolically reaching up towards the historic towers.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project