Wing of Light

Website

This 1970s plywood house, "Wing of Light", was originally designed by architect Graham Lane for a glass artist.  The construction was cheap, simple, and a little bit quirky.  The client wanted to retain these elements in the renovation but update the living and kitchen areas to better suit contemporary living - and accommodate two growing teenagers.

 The centrepiece shelving unit of the design provides both striking entry and open shelving to the kitchen.  The coloured perspex backing to this unit creates perfect spaces for display objects as well as tying into the ideas of light and colour that were so important to the original owner and architect.

Photos © Robin Smith Photographer Ltd

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Rain Studio Architects & Designers

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Wing of Light

This 1970s plywood house, "Wing of Light", was originally designed by architect Graham Lane for a glass artist.  The construction was cheap, simple, and a little bit quirky.  The client wanted to retain these elements in the renovation but update the living and kitchen areas to better suit contemporary living - and accommodate two growing teenagers.

 The centrepiece shelving unit of the design provides both striking entry and open shelving to the kitchen.  The coloured perspex backing to this unit creates perfect spaces for display objects as well as tying into the ideas of light and colour that were so important to the original owner and architect.

Photos © Robin Smith Photographer Ltd

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Rain Studio Architects & Designers

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Wing of Light

This 1970s plywood house, "Wing of Light", was originally designed by architect Graham Lane for a glass artist.  The construction was cheap, simple, and a little bit quirky.  The client wanted to retain these elements in the renovation but update the living and kitchen areas to better suit contemporary living - and accommodate two growing teenagers.

 The centrepiece shelving unit of the design provides both striking entry and open shelving to the kitchen.  The coloured perspex backing to this unit creates perfect spaces for display objects as well as tying into the ideas of light and colour that were so important to the original owner and architect.

Photos © Robin Smith Photographer Ltd

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen