Wood Residence

Website

Type & GFA – Residential, 322m²
Year completed – 2015

Designed as 3 separated cedar boxes connected by a lower central living space with the entry spine splitting the front 2 boxes, leading into the main glazed living space containing the kitchen as the core

The master bedroom cedar box is separated from the living and providing an escape and view point different to the rest of the house providing an element of exclusion from the rest of the dwelling and its occupants

Wide expanses of sliding glass doors and adjustable blinds allow the central living space to respond to different environmental conditions while providing the location for eating, dining and relaxing.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Noel Jessop Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Wood Residence

Type & GFA – Residential, 322m²
Year completed – 2015

Designed as 3 separated cedar boxes connected by a lower central living space with the entry spine splitting the front 2 boxes, leading into the main glazed living space containing the kitchen as the core

The master bedroom cedar box is separated from the living and providing an escape and view point different to the rest of the house providing an element of exclusion from the rest of the dwelling and its occupants

Wide expanses of sliding glass doors and adjustable blinds allow the central living space to respond to different environmental conditions while providing the location for eating, dining and relaxing.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Noel Jessop Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Wood Residence

Type & GFA – Residential, 322m²
Year completed – 2015

Designed as 3 separated cedar boxes connected by a lower central living space with the entry spine splitting the front 2 boxes, leading into the main glazed living space containing the kitchen as the core

The master bedroom cedar box is separated from the living and providing an escape and view point different to the rest of the house providing an element of exclusion from the rest of the dwelling and its occupants

Wide expanses of sliding glass doors and adjustable blinds allow the central living space to respond to different environmental conditions while providing the location for eating, dining and relaxing.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
Done tagging
Full screen