Eglon St

Website

1450 sqm / Parnell, Auckland

RTA Studio was commissioned by RCP to create a flexible crisp working environment from natural hard wearing materials that complemented the existing rugged concrete frame of this old warehouse in Parnell.

We inserted a central mezzanine on the upper level, freeing up the perimeter of the building and therefore maximising the shared natural light for the office.

This allowed the building frame to be completely exposed. The contrast of old and new was encouraged by using finely crafted joinery within the perimeter of the mezzanine and the bespoke reception furniture and stairwell.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from RTA Studio

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Eglon St

1450 sqm / Parnell, Auckland

RTA Studio was commissioned by RCP to create a flexible crisp working environment from natural hard wearing materials that complemented the existing rugged concrete frame of this old warehouse in Parnell.

We inserted a central mezzanine on the upper level, freeing up the perimeter of the building and therefore maximising the shared natural light for the office.

This allowed the building frame to be completely exposed. The contrast of old and new was encouraged by using finely crafted joinery within the perimeter of the mezzanine and the bespoke reception furniture and stairwell.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from RTA Studio

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Eglon St

1450 sqm / Parnell, Auckland

RTA Studio was commissioned by RCP to create a flexible crisp working environment from natural hard wearing materials that complemented the existing rugged concrete frame of this old warehouse in Parnell.

We inserted a central mezzanine on the upper level, freeing up the perimeter of the building and therefore maximising the shared natural light for the office.

This allowed the building frame to be completely exposed. The contrast of old and new was encouraged by using finely crafted joinery within the perimeter of the mezzanine and the bespoke reception furniture and stairwell.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen