Gower Residence

Website

Type & GFA – Residential, 228m²
Year completed – 2015

“A Shed in the bush……the starting context for this development”

A hidden sanctuary, away from the hustle and bustle of city life, nestled down into the bush clearing, provides a perfect platform for the simplicity of life.

With the thought of the old barn lean-too type aesthetic, an extended “lean-too” was adopted to be our shelter in the bush.

A black Colorsteel shell encompasses the rich cedar recesses, creating warmth against the black outer skin

Within the bush environment, a compact design was used to position all living spaces and bedrooms with direct access to the exterior and the bush beyond, an area for 3 young boys to roam and create mischief.

 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Noel Jessop Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Gower Residence

Type & GFA – Residential, 228m²
Year completed – 2015

“A Shed in the bush……the starting context for this development”

A hidden sanctuary, away from the hustle and bustle of city life, nestled down into the bush clearing, provides a perfect platform for the simplicity of life.

With the thought of the old barn lean-too type aesthetic, an extended “lean-too” was adopted to be our shelter in the bush.

A black Colorsteel shell encompasses the rich cedar recesses, creating warmth against the black outer skin

Within the bush environment, a compact design was used to position all living spaces and bedrooms with direct access to the exterior and the bush beyond, an area for 3 young boys to roam and create mischief.

 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Noel Jessop Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Gower Residence

Type & GFA – Residential, 228m²
Year completed – 2015

“A Shed in the bush……the starting context for this development”

A hidden sanctuary, away from the hustle and bustle of city life, nestled down into the bush clearing, provides a perfect platform for the simplicity of life.

With the thought of the old barn lean-too type aesthetic, an extended “lean-too” was adopted to be our shelter in the bush.

A black Colorsteel shell encompasses the rich cedar recesses, creating warmth against the black outer skin

Within the bush environment, a compact design was used to position all living spaces and bedrooms with direct access to the exterior and the bush beyond, an area for 3 young boys to roam and create mischief.

 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
Done tagging
Full screen