Happy Hour - Wireit Ltd | ArchiPro

Happy Hour

Website

This three-bedroom, three-bathroom home has been carefully designed to meet the owners’ needs. They wanted the property to comfortably accommodate visitors and returning family members, so the layout is spread over two levels, with an upstairs guest bathroom and sleeping area.

On the ground level, the open-plan kitchen/dining/living forms the heart of the home. Designed to optimise the view of the adjacent park and allow easy-access to the outdoor living space, this central hub is ideal for entertaining. The kitchen is equipped with dual ovens, a large induction cooktop and stainless steel appliances. Two impressive wine fridges are hidden away in the scullery.

The sunken lounge is a distinctive feature in the living space, providing a cosy spot to relax by the fire, or read a magazine on the window seat that overlooks the park. Meanwhile, the alfresco living area is positioned under a stylish LouvreTec roof that provides protection from the elements, and can be used year-round. Visitors will never want to leave.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Wireit Ltd

Done tagging
All
Projects
Products
Professionals
Articles

Happy Hour

This three-bedroom, three-bathroom home has been carefully designed to meet the owners’ needs. They wanted the property to comfortably accommodate visitors and returning family members, so the layout is spread over two levels, with an upstairs guest bathroom and sleeping area.

On the ground level, the open-plan kitchen/dining/living forms the heart of the home. Designed to optimise the view of the adjacent park and allow easy-access to the outdoor living space, this central hub is ideal for entertaining. The kitchen is equipped with dual ovens, a large induction cooktop and stainless steel appliances. Two impressive wine fridges are hidden away in the scullery.

The sunken lounge is a distinctive feature in the living space, providing a cosy spot to relax by the fire, or read a magazine on the window seat that overlooks the park. Meanwhile, the alfresco living area is positioned under a stylish LouvreTec roof that provides protection from the elements, and can be used year-round. Visitors will never want to leave.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Wireit Ltd

Done tagging
All
Projects
Products
Professionals
Articles

Happy Hour

This three-bedroom, three-bathroom home has been carefully designed to meet the owners’ needs. They wanted the property to comfortably accommodate visitors and returning family members, so the layout is spread over two levels, with an upstairs guest bathroom and sleeping area.

On the ground level, the open-plan kitchen/dining/living forms the heart of the home. Designed to optimise the view of the adjacent park and allow easy-access to the outdoor living space, this central hub is ideal for entertaining. The kitchen is equipped with dual ovens, a large induction cooktop and stainless steel appliances. Two impressive wine fridges are hidden away in the scullery.

The sunken lounge is a distinctive feature in the living space, providing a cosy spot to relax by the fire, or read a magazine on the window seat that overlooks the park. Meanwhile, the alfresco living area is positioned under a stylish LouvreTec roof that provides protection from the elements, and can be used year-round. Visitors will never want to leave.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging