Korokoro

Website

Our mission was to build a high-end family home in Lower Hutt that would be a pleasure to live in. With the combined skills of our team and the acclaimed Parsonson Architects in Wellington, building this house and self-contained studio was a dream job for us. The family said they chose Scotty’s because of our passion and enthusiasm, and loved how involved they were through the entire process.
Result: an award-winning, five-bedroom family home with polished concrete floors contrasted with natural wood, and large sliding doors to maximise the views and connect the home to nature – whatever the weather.


Architect: Parsonson Architects

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Scotty's Construction

Done tagging
Full screen

Korokoro

Our mission was to build a high-end family home in Lower Hutt that would be a pleasure to live in. With the combined skills of our team and the acclaimed Parsonson Architects in Wellington, building this house and self-contained studio was a dream job for us. The family said they chose Scotty’s because of our passion and enthusiasm, and loved how involved they were through the entire process.
Result: an award-winning, five-bedroom family home with polished concrete floors contrasted with natural wood, and large sliding doors to maximise the views and connect the home to nature – whatever the weather.


Architect: Parsonson Architects

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Scotty's Construction

Done tagging
Full screen

Korokoro

Our mission was to build a high-end family home in Lower Hutt that would be a pleasure to live in. With the combined skills of our team and the acclaimed Parsonson Architects in Wellington, building this house and self-contained studio was a dream job for us. The family said they chose Scotty’s because of our passion and enthusiasm, and loved how involved they were through the entire process.
Result: an award-winning, five-bedroom family home with polished concrete floors contrasted with natural wood, and large sliding doors to maximise the views and connect the home to nature – whatever the weather.


Architect: Parsonson Architects

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen