Mairangi Bay Residence

Website

On behalf of our clients family member, Architect Olivia Moore, we completed the building consent documentation for this substantially precast concrete panel, polished concrete floor, minimalistic design in Mairangi Bay.

Incorporating vast spaces, large spans, substantial windows, colour and quality fittings resulted in a stunning modern home. Light from overhead glazing and large cantilevered structural members, resulted in a well design internal/external relationship and produced see through spaces and visual external courtyards. Challenging detailing produced a remarkable result.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Cadman Architectural Design Ltd

Done tagging
Full screen

Mairangi Bay Residence

On behalf of our clients family member, Architect Olivia Moore, we completed the building consent documentation for this substantially precast concrete panel, polished concrete floor, minimalistic design in Mairangi Bay.

Incorporating vast spaces, large spans, substantial windows, colour and quality fittings resulted in a stunning modern home. Light from overhead glazing and large cantilevered structural members, resulted in a well design internal/external relationship and produced see through spaces and visual external courtyards. Challenging detailing produced a remarkable result.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Cadman Architectural Design Ltd

Done tagging
Full screen

Mairangi Bay Residence

On behalf of our clients family member, Architect Olivia Moore, we completed the building consent documentation for this substantially precast concrete panel, polished concrete floor, minimalistic design in Mairangi Bay.

Incorporating vast spaces, large spans, substantial windows, colour and quality fittings resulted in a stunning modern home. Light from overhead glazing and large cantilevered structural members, resulted in a well design internal/external relationship and produced see through spaces and visual external courtyards. Challenging detailing produced a remarkable result.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen