Parnell House

Website

A fully featured family hone of generous proportion, a city oasis with the comforts and degree of finish expected of a luxury resort. The house straddles a steep bank on the north facing slopes of a leafy valley overlooking Hobson Bay, Parnell, one of Auckland's oldest and inner most suburbs. The entry through a tall rosa zinc clad pivot door on the uppermost level of the three storey house provides a framed view through a pair of columns, that defines the central dining space and across the terrace to the valley beyond. High level cleresotry 'gun slit' windows bring in light on all 4.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Avery Team Architects

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Parnell House

A fully featured family hone of generous proportion, a city oasis with the comforts and degree of finish expected of a luxury resort. The house straddles a steep bank on the north facing slopes of a leafy valley overlooking Hobson Bay, Parnell, one of Auckland's oldest and inner most suburbs. The entry through a tall rosa zinc clad pivot door on the uppermost level of the three storey house provides a framed view through a pair of columns, that defines the central dining space and across the terrace to the valley beyond. High level cleresotry 'gun slit' windows bring in light on all 4.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Avery Team Architects

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Parnell House

A fully featured family hone of generous proportion, a city oasis with the comforts and degree of finish expected of a luxury resort. The house straddles a steep bank on the north facing slopes of a leafy valley overlooking Hobson Bay, Parnell, one of Auckland's oldest and inner most suburbs. The entry through a tall rosa zinc clad pivot door on the uppermost level of the three storey house provides a framed view through a pair of columns, that defines the central dining space and across the terrace to the valley beyond. High level cleresotry 'gun slit' windows bring in light on all 4.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen