Ale House Development - Arthouse Architects | ArchiPro

Ale House Development

This project is sited on the main road of Springlands, Blenheim and is a custom designed commercial building that is home to the Speight’s Ale House. Designed to offer maximum flexibility and provide a variety of separate outdoor seating, the project was completed in September this year. We have coordinated the integration of the structure, services and interior fitout to deliver a comprehensive, contemporary and unique building that is still clearly identifiable as a Speight’s Ale House.

The building is finished in a mix of painted concrete panel, vertical shiplap cedar, horizontal cedar weatherboard and some vertical iron. The interior spaces flow out onto the three exterior deck/terraces and integrated planting, pergolas and roofed spaces provide shelter from the sun and wind.

Photographer:  Jessica Jones

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Arthouse Architects