Bunnings - GHDWoodhead creativespaces | ArchiPro

Bunnings were looking to create an attractive environment that would reflect their well-known brand and welcoming, family-like working culture.

Their new two-floor fitout provides spaces for flexible working and opportunities for collaboration and social interaction. A new internal stair links working areas to the energetic social hub on the upper floor, where a covered deck maximises views and creates space for socialising, promoting a friendly, interactive work culture.  

To reflect the Bunnings brand, materials are used throughout the office that can be found in their popular hardware stores. Building materials are displayed in creative ways, kitchens are fitted with Bunnings’ own kitset range, and the Bunnings colours are used throughout the office in workstation screens and furniture.  

The new space promotes more variety in ways of working, brings staff together professionally and socially, and reflects what clients, contractors, and staff know and love about Bunnings.

Message pro
Visit website
Contact details