David Reid Homes Plimmerton Remove & Rebuild

Website

The clients already owned a dwelling on the site and appreciated the location and outlook. The existing single level house was in need of considerable refurbishment and the clients also wanted to add a another level to realise the potential of the views and setting. Taking this into consideration, the cost to construct a completely new home with all the benefits of new build was seen as viable. The house was planned around maximising the view over the inlet and  linking with the private rear yard with sheltered outdoor space  and garden. Additionally, a state of the art wine cellar was integrated into the design in a suitable location to house and  display the clients valuable collection.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from AD Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

David Reid Homes Plimmerton Remove & Rebuild

The clients already owned a dwelling on the site and appreciated the location and outlook. The existing single level house was in need of considerable refurbishment and the clients also wanted to add a another level to realise the potential of the views and setting. Taking this into consideration, the cost to construct a completely new home with all the benefits of new build was seen as viable. The house was planned around maximising the view over the inlet and  linking with the private rear yard with sheltered outdoor space  and garden. Additionally, a state of the art wine cellar was integrated into the design in a suitable location to house and  display the clients valuable collection.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from AD Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

David Reid Homes Plimmerton Remove & Rebuild

The clients already owned a dwelling on the site and appreciated the location and outlook. The existing single level house was in need of considerable refurbishment and the clients also wanted to add a another level to realise the potential of the views and setting. Taking this into consideration, the cost to construct a completely new home with all the benefits of new build was seen as viable. The house was planned around maximising the view over the inlet and  linking with the private rear yard with sheltered outdoor space  and garden. Additionally, a state of the art wine cellar was integrated into the design in a suitable location to house and  display the clients valuable collection.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen