Ddb

Website

Known for their creative influence and original ideas, DDB New Zealand sought to create a welcoming experience at their new office, which includes a working production studio and space for numerous sub-brands and groups.

Initially separated over five floors, DDB moved to a two-floor space, where we created a new open-plan fit-out. Natural light and timber workdesks give the working space a warm, comfortable feel, and the open-plan layout encourages collaboration and connection.

A vibrant boardroom and social area on the upper floor provide spaces for teams and clients to meet in a relaxed setting, with stunning views of Auckland’s Kauri Point and the Waitematā Harbour.

On the lower floor, much of the building’s existing structure remains exposed, and the industrial nature of the predominantly black production suite, contrasts with the warm, sociable atmosphere of the upper floor.

The result is an unpretentious, sophisticated interior that is welcoming and inspiring to clients and employees alike.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from GHDWoodhead creativespaces

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Ddb

Known for their creative influence and original ideas, DDB New Zealand sought to create a welcoming experience at their new office, which includes a working production studio and space for numerous sub-brands and groups.

Initially separated over five floors, DDB moved to a two-floor space, where we created a new open-plan fit-out. Natural light and timber workdesks give the working space a warm, comfortable feel, and the open-plan layout encourages collaboration and connection.

A vibrant boardroom and social area on the upper floor provide spaces for teams and clients to meet in a relaxed setting, with stunning views of Auckland’s Kauri Point and the Waitematā Harbour.

On the lower floor, much of the building’s existing structure remains exposed, and the industrial nature of the predominantly black production suite, contrasts with the warm, sociable atmosphere of the upper floor.

The result is an unpretentious, sophisticated interior that is welcoming and inspiring to clients and employees alike.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from GHDWoodhead creativespaces

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Ddb

Known for their creative influence and original ideas, DDB New Zealand sought to create a welcoming experience at their new office, which includes a working production studio and space for numerous sub-brands and groups.

Initially separated over five floors, DDB moved to a two-floor space, where we created a new open-plan fit-out. Natural light and timber workdesks give the working space a warm, comfortable feel, and the open-plan layout encourages collaboration and connection.

A vibrant boardroom and social area on the upper floor provide spaces for teams and clients to meet in a relaxed setting, with stunning views of Auckland’s Kauri Point and the Waitematā Harbour.

On the lower floor, much of the building’s existing structure remains exposed, and the industrial nature of the predominantly black production suite, contrasts with the warm, sociable atmosphere of the upper floor.

The result is an unpretentious, sophisticated interior that is welcoming and inspiring to clients and employees alike.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen