Garden Road House - Wilson & Hill Architects | ArchiPro

Garden Road House

Website

Built on an established site this house was designed to provide the clients with a strong connection to their garden. The house is constructed of concrete and is clad in a combination of stone and aluminium. Extensive use of glass ensures the exterior of the house will require little maintenance in the years to come. 

The entry to the house provides a visual connection to the gallery space allowing the display of art and furniture while allowing views to the garden beyond. A see-through stair provides a visual connection with the first floor. The living area of the house looks out onto a swimming pool and a garden water feature beyond, this layered arrangement gives the site a feeling of luxury and space.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Wilson & Hill Architects

Done tagging
Full screen
All
Projects
Products
Professionals
Articles

Garden Road House

Built on an established site this house was designed to provide the clients with a strong connection to their garden. The house is constructed of concrete and is clad in a combination of stone and aluminium. Extensive use of glass ensures the exterior of the house will require little maintenance in the years to come. 

The entry to the house provides a visual connection to the gallery space allowing the display of art and furniture while allowing views to the garden beyond. A see-through stair provides a visual connection with the first floor. The living area of the house looks out onto a swimming pool and a garden water feature beyond, this layered arrangement gives the site a feeling of luxury and space.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Wilson & Hill Architects

Done tagging
Full screen
All
Projects
Products
Professionals
Articles

Garden Road House

Built on an established site this house was designed to provide the clients with a strong connection to their garden. The house is constructed of concrete and is clad in a combination of stone and aluminium. Extensive use of glass ensures the exterior of the house will require little maintenance in the years to come. 

The entry to the house provides a visual connection to the gallery space allowing the display of art and furniture while allowing views to the garden beyond. A see-through stair provides a visual connection with the first floor. The living area of the house looks out onto a swimming pool and a garden water feature beyond, this layered arrangement gives the site a feeling of luxury and space.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen