Redcliffs Estuary

Website

The brief was for a relaxed informal house capable of accommodating a growing family and numerous guests. The form of this house has been determined by the constraints of the site. Our response is a three story contemporary form. The plan includes a ground floor mostly dedicated to living areas and indoor/outdoor flow.

The house is composed of three separate buildings, joint by transparent links wrapped around an open courtyard. The living pavilions can be totally opened to encourage airflow, and to provide views from the courtyard through to the sea.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Stufkens+Chambers Architects

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Redcliffs Estuary

The brief was for a relaxed informal house capable of accommodating a growing family and numerous guests. The form of this house has been determined by the constraints of the site. Our response is a three story contemporary form. The plan includes a ground floor mostly dedicated to living areas and indoor/outdoor flow.

The house is composed of three separate buildings, joint by transparent links wrapped around an open courtyard. The living pavilions can be totally opened to encourage airflow, and to provide views from the courtyard through to the sea.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Stufkens+Chambers Architects

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Redcliffs Estuary

The brief was for a relaxed informal house capable of accommodating a growing family and numerous guests. The form of this house has been determined by the constraints of the site. Our response is a three story contemporary form. The plan includes a ground floor mostly dedicated to living areas and indoor/outdoor flow.

The house is composed of three separate buildings, joint by transparent links wrapped around an open courtyard. The living pavilions can be totally opened to encourage airflow, and to provide views from the courtyard through to the sea.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen