Cashmere Courtyard House

Website

This project was a rebuild of an award winning 1970's home; one of the objectives of the design was to reinterpret and modernize the design principals of the original family home.

The new house features a private central courtyard, around which the circulation and living spaces are arranged to encourage enjoyment of sunlight, natural ventilation, and views of the port hills.

Photograph Credit: Sarah Rowlands

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Borrmeister Architects

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Cashmere Courtyard House

This project was a rebuild of an award winning 1970's home; one of the objectives of the design was to reinterpret and modernize the design principals of the original family home.

The new house features a private central courtyard, around which the circulation and living spaces are arranged to encourage enjoyment of sunlight, natural ventilation, and views of the port hills.

Photograph Credit: Sarah Rowlands

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Borrmeister Architects

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Cashmere Courtyard House

This project was a rebuild of an award winning 1970's home; one of the objectives of the design was to reinterpret and modernize the design principals of the original family home.

The new house features a private central courtyard, around which the circulation and living spaces are arranged to encourage enjoyment of sunlight, natural ventilation, and views of the port hills.

Photograph Credit: Sarah Rowlands

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen