Woodside Bay - Lite House | ArchiPro

Woodside Bay

Website

The design of this new contemporary home is a fusion of New Zealand vernacular with a European influence. Separate living and sleeping areas of the home provide for a flexible living plan and are connected by walkways, or ‘breeze ways’, which can be opened up to the outdoors. A series of sheltered courtyards create spaces for year-round private outdoor living. Contemporary glass and steel construction for the main living area provides a constant connection with the outdoors environment, maximising the stunning views. Integrating the building into the coastal landscape has been achieved by setting the home into the sloping environment.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Lite House

Done tagging
All
Projects
Products
Professionals
Articles

Woodside Bay

The design of this new contemporary home is a fusion of New Zealand vernacular with a European influence. Separate living and sleeping areas of the home provide for a flexible living plan and are connected by walkways, or ‘breeze ways’, which can be opened up to the outdoors. A series of sheltered courtyards create spaces for year-round private outdoor living. Contemporary glass and steel construction for the main living area provides a constant connection with the outdoors environment, maximising the stunning views. Integrating the building into the coastal landscape has been achieved by setting the home into the sloping environment.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Lite House

Done tagging
All
Projects
Products
Professionals
Articles

Woodside Bay

The design of this new contemporary home is a fusion of New Zealand vernacular with a European influence. Separate living and sleeping areas of the home provide for a flexible living plan and are connected by walkways, or ‘breeze ways’, which can be opened up to the outdoors. A series of sheltered courtyards create spaces for year-round private outdoor living. Contemporary glass and steel construction for the main living area provides a constant connection with the outdoors environment, maximising the stunning views. Integrating the building into the coastal landscape has been achieved by setting the home into the sloping environment.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging