Clearwater

Website

Located on a generous site overlooking the 18th green at Clearwater Resort this house has been built with entertaining in mind. A large veranda space gives the house a strong horizontal line while protecting the interior from the afternoon sun. 

The plan has been organised around a large living room with a 3.5m high ceiling. Adjacent is a more intimate lounge that has an outlook towards the clubhouse. The house has been carefully constructed by the clients’s son with a constant dedication to detail. The walls of the house follow the Christchurch tradition of double skin blockwork providing deep reveals to windows and doors.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Wilson & Hill Architects

Done tagging
Full screen

Clearwater

Located on a generous site overlooking the 18th green at Clearwater Resort this house has been built with entertaining in mind. A large veranda space gives the house a strong horizontal line while protecting the interior from the afternoon sun. 

The plan has been organised around a large living room with a 3.5m high ceiling. Adjacent is a more intimate lounge that has an outlook towards the clubhouse. The house has been carefully constructed by the clients’s son with a constant dedication to detail. The walls of the house follow the Christchurch tradition of double skin blockwork providing deep reveals to windows and doors.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Wilson & Hill Architects

Done tagging
Full screen

Clearwater

Located on a generous site overlooking the 18th green at Clearwater Resort this house has been built with entertaining in mind. A large veranda space gives the house a strong horizontal line while protecting the interior from the afternoon sun. 

The plan has been organised around a large living room with a 3.5m high ceiling. Adjacent is a more intimate lounge that has an outlook towards the clubhouse. The house has been carefully constructed by the clients’s son with a constant dedication to detail. The walls of the house follow the Christchurch tradition of double skin blockwork providing deep reveals to windows and doors.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen