Scarborough House - Wilson & Hill Architects | ArchiPro

Scarborough House

The house is built along the contour of the site minimising the changes in level. All rooms, other than the bathrooms, have views of the sea. A limited palette of materials and colours have been used giving the house a consistency throughout. Concrete block elements feature both internally and externally and anchor the house back to the site.

The sunroom opening onto the roof garden provides a high-level outdoor living area that maximises the available views. This combined with the deck area to the front and the paved courtyard at the rear of the house provides a variety of outdoor living areas.

The lap pool with its glass end is cantilevered over the bank, maximising the ‘drama’ of the site and provides a strong landscaping element along the front of the House.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project